Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπορεί και να έρχεται νέο videogame με τον Scooby-Doo

*
Μπορεί και βάσει νέων δεδομένων να έχουμε μπροστά μας ένα νέο videogame με τον Scooby-Doo. Ο Matthew Lillard, που δίνει τη φωνή του στον σκανταλιάρη χαρακτήρα Shaggy, φαίνεται πως δουλεύει σε ένα νέο Scooby-Doo project, το οποίο όμως δεν είναι κάποιο καρτούν.

Στη σχετική ανάρτηση που έκανε, αναφέρει πως «θα χρειαστούμε και μερικούς fans για να κάνουν playest». Το link που έχει στην περιγραφή του οδηγεί σε ένα website, όπου όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν αίτηση για να ζήσουν μια «εμπειρία beta».


Πέραν κάποιων πολύ μικρών gaming projects, η τελευταία φορά που είδαμε ένα videogame Scooby-Doo ήταν το 2002 με το Scooby-Doo! Night of the 1000 Fights, το οποίο και εμφανίστηκε σε PS2, Xbox και GameCube.

Ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για ένα remake ή ένα εντελώς νέο project, οπότε αναμένουμε περισσότερα…

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matthew Lillard (@matthewlillard)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*