Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: “Η προμήθεια της Apple αποτρέπει τα έσοδα από τις υπηρεσίες cloud gaming για iOS”

*
Όπως φαίνεται, φουντώνει ξανά η «κόντρα» ανάμεσα στη Microsoft και την Apple. Αυτή τη φορά, η Microsoft υποστηρίζει ότι η προμήθεια που λαμβάνει η Apple δεν την επιτρέπει να έχει τα απαραίτητα έσοδα από την υπηρεσία της για cloud gaming στο iOS. Σε μια νέα της δήλωση που αποτελεί μέρος της έρευνας της CMA σχετικά με τους browsers για φορητές συσκευές και την αγορά του cloud gaming, η Microsoft υποστηρίζει πως, "παρά τις αλλαγές που έκανε η Apple στους κανονισμούς της από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2024, πολλά σημεία συνεχίζουν να θέτουν εμπόδια σε εφαρμογές για cloud gaming".

"Η προμήθεια IAP της Apple βρίσκεται σε επίπεδο τέτοιο που οικονομικά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, ούτε οδηγεί σε βιώσιμες καταστάσεις. Με προμήθεια 30% είναι αδύνατο για τη Microsoft να έχει έσοδα από την υπηρεσία cloud gaming, με δεδομένο ότι το Guideline 3.1.3(b) δεν επιτρέπει διαφορετικό περιεχόμενο, συνδρομές ή λειτουργίες (περιλαμβανομένων των αναλώσιμων σε multiplatform games) που προσφέρονται σε χρήστες του iOS (σε σύγκριση με το περιεχόμενο, συνδρομές και λειτουργίες που προσφέρονται σε άλλες πλατφόρμες)". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*