Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: «Δεν θα ανέβει η τιμή του Xbox Game Pass ακόμη και μετά την εξαγορά της Activision Blizzard»

*
Είναι δεδομένο πως οι gamers αναμένουν την εξαγορά της Activision Blizzard να ανεβάσει το μηνιαίο αντίτιμο του Xbox Game Pass, αλλά η Microsoft καθησυχάζει τους πάντες. Στο πλαίσιο της υπερασπιστικής της θέσης απέναντι στο FTC για το θέμα της εξαγοράς που απασχολεί τη βιομηχανία τους τελευταίους μήνες, η αμερικανική εταιρεία αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για άνοδο της συνδρομής, ακόμη και μετά την πετυχημένη ολοκλήρωση του deal. Με δεδομένο ότι στο πρόσφατο Xbox Games Showcase ανακοίνωσε πολλά νέα παιχνίδια από δικά της studios, αλλά και τρίτες εταιρείες, που θα έρθουν στην υπηρεσία από την πρώτη ημέρα, είναι αρκετά σημαντική αυτή η εξέλιξη και καθησυχάζει τους πάντες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*