Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – Απίστευτα ρεαλιστικά τα συστήματα camo και healing (video)

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς Production Hotline, που αφορά τη δημιουργία του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, η Konami αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα συστήματα camo και healing.

Όπως επιβεβαιώθηκε, το περιβάλλον και οι καταστάσεις στις οποίες θα βρίσκεται ο Big Boss, θα έχουν επίδραση, σε πραγματικό χρόνο στην εμφάνισή του. Για παράδειγμα, αν σέρνεται μέσα σε έναν λασπωμένο βάλτο, τα ρούχα του θα γεμίσουν λάσπες που θα στεγνώσουν με την πάροδο του χρόνου και θα πέφτουν. Αν περπατάει σε ένα δάσος, τα φύλλα που πέφτουν θα κολλάνε στα ρούχα του. Αν τον πυροβολήσουν ή τον μαχαιρώσουν, η στολή του θα σημάδια αυτής της ζημιάς, με σταγόνες και τρύπες να εμφανίζονται που αντιπροσωπεύουν το σημείο που έχει χτυπηθεί.


Στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2004, ένα από τα σημεία που είχε δοθεί μεγάλη βαρύτητα ήταν το δυναμικό healing menu. Για να θεραπεύσουν τις πληγές, οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ράμματα, επιδέσμους, νάρθηκες και καυτηριασμούς. Τώρα, η Konami προχωράει τον ρεαλισμό ένα βήμα πιο πέρα, καθώς τα τραύματα θα έχουν μια επίδραση διαρκείας στο σώμα του πρωταγωνιστή. Αν είναι βαθιά, θα μετατρέπονται σε ουλές που θα παραμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*