Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Metal Gear Solid 2: Ένα Windows 11 update διόρθωσε… glitch και οι speedrunners τα έχασαν!

*
Οι speedrunners αξιοποιούν θεμιτά και… αθέμιτα μέσα, πάντοτε εντός των ορίων του ίδιου του παιχνιδιού, προκειμένου να γλιτώσουν έστω και ένα δευτερόλεπτο. Ένα glitch του Metal Gear Solid 2: Substance για PC βοηθούσε τους παίκτες να γλιτώσουν αρκετά δευτερόλεπτα, σε ένα σημείο χρονοβόρο και πλέον δεν μπορούν – όμως για λόγο που δεν περίμεναν.

Συγκεκριμένα, στο σημείο όπου οι παίκτες καθοδηγούν την Emma Emmerich αφότου τη σώσουν, μπορούσαν να την «σπρώξουν» εκτός των ορίων της πίστας, να βγουν και να ξαναμπούν στο δωμάτιο ώστε να τη βρουν αρκετά μέτρα πιο μπροστά. Δεδομένου ότι η Emma κινείται αργά, κάτι τέτοιο γλίτωνε πολύτιμα δευτερόλεπτα.


Πλέον, και υστερα από μια πρόσφατη αναβάθμιση των Windows 11, το εν λόγω glitch έπαψε να υπάρχει και οι speedrunners δεν μπορούν να το αναπαράγουν. Πολλοί αναφέρουν την απουσία του, όμως δεδομένης της μικρής διαθεσιμότητας της συγκεκριμένης έκδοσης (αφαιρέθηκε από τα ψηφιακά καταστήματα το 2021), δεν υπάρχει τεράστιο δείγμα.

Θυμίζουμε πως υπήρχε μόνο στην έκδοση Metal Gear Solid 2: Substance για PC και επομένως, απουσίαζε από την έκδοση που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο πακέτο Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*