Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά την αποτυχία των Jusant και Banishers, η Don’t Nod βάζει στον πάγο δύο projects

*
Η Don’t Nod ανακοίνωσε ότι θα αναπροσαρμόσει τους στόχους της και θα προσπαθήσει να απευθυνθεί σε ευρύτερο κοινό. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, όπου γίνεται φανερό πως τόσο το Jusant, όσο και το Banishers: Ghosts of New Eden δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

“Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι από τις πρόσφατες επιδόσεις μας σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική και επιλεκτική αγορά”, δηλώνει η εταιρεία.


“Παρά τις εξαιρετικές κριτικές, το Jusant και το Banishers: Ghosts of new Eden δυστυχώς δεν πέτυχαν τα εμπορικά αποτελέσματα που περιμέναμε, με αποτέλεσμα την επιδείνωση των αποτελεσμάτων του πρώτο εξαμήνου του 2024 και μας οδήγησε να εξετάσουμε όλες τις πιθανές επιλογές σχετικά με τον οδικό μας χάρτη”.

Το έγγραφο αναφέρει ότι δύο τίτλοι που η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2027 θα δουλευτούν εκ νέου για να απευθύνονται σε ένα ευρύτερο φάσμα παικτών. Η επόμενη σημαντική κυκλοφορία της Don’t Nod θα είναι το Lost Records: Bloom & Rage. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*