Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά την απίστευτη επιτυχία του Terrifier 3 στα σινεμά, ετοιμάζεται παιχνίδι για το 2025

*
Παιχνίδι βασισμένο στην σειρά ταινιών Terrifier αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Το Terrifier: The ARTcade Game θα είναι ένα beat em’ up εμπνευσμένο από κλασσικά παιχνίδια όπως τα Streets of Rage και Double Dragon, όπου οι παίχτες θα πάρουν τον ρόλο του εικονικού Art the Clown.


Το παιχνίδι θα διαφέρει αρκετά από τις ρεαλιστικές, αιματηρές ταινίες της σειράς, προσφέροντας ένα στυλ με ύφος καρτούν. Ετοιμάζεται από τη Relevo και την Selecta Play, δύο εταιρίες φημισμένες για τα χρωματιστά, ρετρό παιχνίδια τους.

Το παιχνίδι θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Art the Clown, ο οποίος με υπερβολική pixel art δράση θα καταστρέφει κινηματογραφικά σκηνικά. Θα υπάρχει επίσης local co-op για έως και τέσσερις παίχτες, καθώς και έξι διαφορετικά στυλ gameplay.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 για το PlayStation 5, PC μέσω Steam, Nintendo Switch, Xbox Series X, και Xbox Series S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*