Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μερική απόσυρση από τα video games φαίνεται να ετοιμάζει η Warner Bros. Discovery

*
Η Warner Bros. Discovery φαίνεται πως ετοιμάζεται να πουλήσει ένα μέρος από τις επιχειρήσεις της στον τομέα των video games.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times ο κολοσσός των media αναζητά τρόπους να «ξεφορτωθεί» μικρά τμήματά του, προκειμένου να βοηθήσει να αναστραφεί μια κατά περίπου 70% μείωση τη τιμής της μετοχής της από το 2022 που συγχωνεύτηκαν η WarnerMedia και η Discovery.


Τα studios που ανήκουν στη Warner Bros. Discovery είναι η Avalanche Software (Hogwarts Legacy), η Rocksteady (Suicide Squad), η TT Games (Lego), η NetherRealm (Mortal Kombat), η Monolith Productions (Middle-earth: Shadow of War) και η Warner Bros. Games Montréal (Gotham Knights). Όλα με σημαντικές κυκλοφορίες το προηγούμενο διάστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*