Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγαλύτερη από ποτέ η συμμετοχή εκθετών στη Gamescom 2024

*
Η διοργανώτρια εταιρεία Koelnmesse υποστηρίζει ότι η Gamescom 2024 θα έχει περισσότερους εκθέτες από ποτέ στην ιστορία του event. Επιπλέον, αναφέρει ότι η συμμετοχή από εταιρείες εκτός της Γερμανίας θα είναι μεγαλύτερη από τα προηγούμενα έτη.

«Μετά την μεγάλη συμμετοχή του περασμένου έτους, αναμένουμε να σημειώσουμε νέα ρεκόρ με την Gamescom, με ακόμη περισσότερους εκθέτες και μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή», δήλωσε ο Tim Endres, διευθυντής της Gamescom.


«Οι fans, οι επαγγελματίες του κλάδου και οι συνεργάτες από όλο τον κόσμο μπορούν να ζήσουν μια ακόμα πιο ποικιλόμορφη Gamescom φέτος με προσθήκες όπως το social stage, τα cards and boards και ο χώρος των καλλιτεχνών».

Το Gamescom Opening Night Live, με το οποίο θα ξεκινήσει η έκθεση και θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley επιστρέφει στις 20 Αυγούστου, ενώ το main event θα τρέξει από τις 21 έως τις 25 του μήνα.

Έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι: 2K, Amazon Games, AMD, Bandai Namco, Capcom, Electronic Arts, Focus Entertainment, Hoyoverse, Konami, Krafton, Lego, Level Infinite, Meta Quest, NetEase Games, Nexon, Plaion, Sega, Square Enix, Team 17, The Pokémon Company, THQ Nordic, TikTok, Ubisoft και Xbox.

Το PlayStation και η Nintendo, δυστυχώς θα απουσιάζουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*