Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη παραβίαση στους servers της Red Barrels (Outlast), διέρρευσαν πολλές σημαντικές πληροφορίες

*
Η Red Barrels, η ομάδα πίσω από τα Outlast και Outlast 2, δέχτηκε μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν hackers στους servers της και να κλέψουν πολλά δεδομένα. Η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε την πληροφορία την Τετάρτη με ανακοίνωσή της στα social media και σημείωσε πως ερευνά το περιστατικό μαζί με το τμήμα ΙΤ και τις Αρχές.

Μόλις εντοπίστηκε το περιστατικό, όλα τα συστήματά της έκλεισαν για να προστατευτούν περαιτέρω τα αρχεία των projects, αλλά και τα στοιχεία των υπαλλήλων της, αλλά όλο αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά τα σχέδια για το μέλλον: «Το χτύπημα αυτό στη γραμμή παραγωγής μας είναι σημαντικό. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να ακολουθήσουμε το χρονοδιάγραμμα που είχαμε, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να καθυστερήσουν. Θα μοιραστούμε περισσότερα για το θέμα όσο πιο σύντομα μπορούμε».


Οι hackers φαίνεται πως απέκτησαν πρόσβαση στους πηγαίους κώδικες παιχνιδιών, στις εκδόσεις των παιχνιδιών που ήταν σε ανάπτυξη, σε στοιχεία υπαλλήλων, αλλά μέχρι και σε εταιρικές πιστωτικές κάρτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*