Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη αύξηση για τις πωλήσεις του PlayStation 5 στη Μ. Βρετανία το πρώτο δίμηνο του 2023

*
Οι πωλήσεις του PlayStation 5 στη Μ. Βρετανία αυξήθηκαν σημαντικά τους πρώτους μήνες του 2023. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η GSD, οι πωλήσιεις της κονσόλας τον Φεβρουάριο αυξήθηκαν κατά 316% από έτος σε έτος τον Φεβρουάριο και κατά 27% τον Ιανουάριο. Τα αντίστοιχα νούμερα για τα Xbox Series X και Xbox Series S είναι 15% και 21%. Για τους δύο πρώτους μήνες οι πωλήσεις της κονσόλας της Sony είναι αυξημένες κατά 180% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2022, κάτι που αποδίδεται στην αύξηση του στοκ. Το ίδιο δίμηνο, τα νέα Xbox καταγράφουν μείωση 5,3%. Όσο για το Nintendo Switch, η πτώση για τον Φεβρουάριο είναι 15% και για τους πρώτους δύο μήνες 29%, πάντα από έτος σε έτος.

Το video game με τις καλύτερες πωλήσεις τον Φεβρουάριο ήταν το Hogwarts Legacy με επιδόσεις κατά 100% καλύτερες συγκριτικά με το Elden Ring, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και ήδη βρίσκεται πολύ κοντά στο να το ξεπεράσει στο σύνολο, αν και το δεύτερο βρίσκεται έναν χρόνο περισσότερο στην αγορά και είναι διαθέσιμο σε πιο πολλά συστήματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*