Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το Xbox Adaptive Joystick η Microsoft κάνει τα video games ακόμα πιο προσβάσιμα (video)

Στις αρχές του 2025 η Microsoft θα κυκλοφορήσει ένα νέο Xbox Adaptive Joystick με τιμή $29,99, το οποίο έχει σχεδιαστεί για παίκτες με περιορισμένη κινητικότητα. Είναι ένα ενσύρματο συνοδευτικό για τα υπάρχοντα χειριστήρια Xbox και έχει τέσσερα πλήκτρα, ένα μοχλό Xbox και δύο πρόσθετα πλήκτρα για bumper και trigger controls.

Το Xbox Adaptive Joystick θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί δίχως να απαιτούνται δύο χέρια και είναι ιδανικό για όσους πιθανό να έχουν δυσκολία να χρησιμοποιήσουν τα thumbsticks στα υπάρχοντα χειριστήρια. Όλα τα πλήκτρα είναι πλήρως προσαρμόσιμα και υπάρχει μια ποικιλία από toppers που είναι δυνατό να παραχθούν με έναν 3D printer, για να προσαρμόσετε τα μεγέθη, τα ύψη και το πλάτος των thumbsticks.


Το Xbox Adaptive Joystick μπορεί να συνδεθεί στο Adaptive Controller της Microsoft για ένα πλήρως προσαρμόσιμο setup ή να συνδεθεί απευθείας σε έναν υπολογιστή ή κονσόλα Xbox. Ακόμα, διαθέτει ειδική υποδοχή για να τοποθετείται σε τρίποδο κάμερας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*