Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το Soneuim blockchain η Sony θέλει να προσεγγίσει του Web3 developers

*
Η Sony αποκάλυψε την ανάπτυξη του Soneium, ενός ολοκαίνουργιου blockchain που στοχεύει να δημιουργήσει «έναν κόσμο όπου οι περιπτώσεις χρήσης Web3 αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής». Σκοπός είναι να διευκολυνθεί η δημιουργία παιχνιδιών Web3, οι αλληλεπιδράσεις με τις αγορές NFT και τις «υπηρεσίες που σχετίζονται με την ψυχαγωγία».

Ο τεχνολογικός γίγαντας είπε ότι μια εκτεταμένη σειρά εργαλείων και περιβαλλόντων που βασίζονται στο Soneium θα παρασχεθεί σε προγραμματιστές. Θα είναι εύκολα προσβάσιμα, οικονομικά αποδοτικά και φιλικά προς τον χρήστη και σύντομα θα δημιουργηθεί ένα δοκιμαστικό περιβάλλον για όσους θέλουν να δημιουργήσουν εφαρμογές που βασίζονται στο blockchain Soneium.


Στο τέλος Αυγούστου, η Sony θα παρουσιάσει το Soneium στο WebX στο Tokyo και πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project της Sony Block Solutions Labs.

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να διαβάστε στο σχετικό δελτίο τύπου της Sony. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*