Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με πάνω από 50 playable games κατεβαίνει στη Gamescom 2024 το Xbox

*
H Microsoft ανακοίνωσε τα πλάνα της για τη Gamescom 2024. Στο περίπτερο του Xbox θα βρείτε περισσότερα από 50 playable games, μεταξύ των οποίων first-party games των Xbox Games Studios αλλά και third-party τίτλοι για συστήματα Xbox.

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα:


Age of Mythology: Retold
Ara: History Untold
Diablo IV: Vessel of Hatred
Fallout 76: Milepost Zero
The Elder Scrolls Online: Gold Road
Towerborne
Επίσης, το Xbox θα πραγματοποιήσει αποκλειστικές παρουσιάσεις των Avowed, Indiana Jones and the Great Circle και Starfield: Shattered Space.

Στο περίπτερο του Xbox θα βρίσκεται και η Blizzard, με ένα hands-on gameplay demo του Diablo 4 Spiritborn class και τη διεξαγωγή ενός Diablo Immortal Helliquary boss tournament. Επιπλέον, θα δώσει το «παρών» μια καθηλωτική εμπειρία του World of Warcraft, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να βιώσουν τις συγκινήσεις του Skyriding στην Azeroth.

Από παιχνίδια τρίτων εταιρειών θα βρείτε το Star Wars Outlaws, το ARK 2, το Space Marine 2, το Atomfall, αλλά και το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl με ένα νέο demo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*