Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με επαρκές απόθεμα θα αντιμετωπιστεί το scalping για τον διάδοχο του Nintendo Switch

*
Η Nintendo επαναλαμβάνει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψει τους scalpers από το να ασχοληθούν με τον διάδοχο του Nintendo Switch, είναι να εξασφαλίσει από την αρχή αρκετό απόθεμα. Σε πρόσφατη συνάντηση των επενδυτών της ιαπωνικής εταιρείας, τα διευθυντικά της στελέχη ρωτήθηκαν σχετικά με το τι μέτρα λαμβάνουν προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο μεταπώλησης της κονσόλας.

Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa απάντησε ότι το πλάνο της εταιρείας για να καταπολεμήσει το scalping είναι να εξασφαλίσει πως οι παίκτες δεν θα χρειαστεί να καταφύγουν σε μεταπωλητές καθώς θα μπορούν να βρουν την κονσόλα στα καταστήματα λιανικής.


Ο Furukawa είπε ότι, ως αντίμετρο κατά της μεταπώλησης, η Nintendo πιστεύει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παράγει επαρκείς ποσότητες για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών.

Επιπλέον, ο πρόεδρος είπε ότι η Nintendo εξετάζει επίσης εάν μπορεί να λάβει κάποια άλλα μέτρα, «λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες σε κάθε περιοχή».

Ο Furukawa σημείωσε ακόμα ότι η έλλειψη ημιαγωγών που επηρέασε την ικανότητα πολλών εταιρειών να παράγουν νέο hardware τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*