Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με ειδικό αφιέρωμα στον Satoru Iwata έκλεισε η σειρά videos του Masahiro Sakurai (video)

Στο τελευταίο του video στο YouTube, ο δημιουργός της σειράς Smash Bros. Masahiro Sakurai έκανε ένα ειδικό αφιέρωμα στον πρώην πρόεδρο της Nintendo, Satoru Iwata που έχει φύγει από τη ζωή. Το σχετικό video θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια και επικεντρώνεται στη σχέση του Sakurai με τον Iwata.

«Δεν θα μπορούσα να ολοκληρώσω τα πράγματα χωρίς να μιλήσω για τον κύριο Iwata», είπε ο Sakurai.


Ο Sakurai συνάντησε για πρώτη φορά την Iwata όταν ο πρώτος έδινε συνέντευξη για μια θέση στη HAL, όπου ο Iwata ήταν επικεφαλής ανάπτυξης. «Ένα πράγμα που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης ήταν το πόσο γρήγορα μπορούσε να πληκτρολογήσει», θυμάται ο Sakurai. «Το άλλο πράγμα ήταν το χαμόγελό του».

«Όταν κρατούσε σημειώσεις, άκουγε ή ακόμα και απλά μιλούσε, είχε πάντα το πιο ανέμελο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν προσποιούνταν, αλλά είχε μια αληθινή έκφραση χαράς».

Ο Sakurai συνέχισε να θυμάται την εποχή του στη HAL, όπου η εταιρεία αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες που οδήγησαν στον κ. Iwata να αναλάβει τον ρόλο του προέδρου της εταιρείας στη δεκαετία του '90, παρά το γεγονός ότι ήταν, όπως το έθεσε ο Sakurai, "ένας εξαιρετικός προγραμματιστής".

«Η μόνη φορά που ο κ. Iwata έγραψε ο ίδιος κώδικα για ένα παιχνίδι στο οποίο δούλευα ήταν το πρωτότυπο αυτού που έγινε Smash Bros. για το Nintendo 64 – το Dragon King: The Fighting Game. Αυτό και ένα άλλο adventure game».

«Ο κ. Iwata ήταν εξαιρετικά απασχολημένος με άλλα έργα εκείνη την εποχή, αλλά είχε την καλοσύνη να χρησιμοποιήσει μερικές ημέρες άδειας για να με βοηθήσει να τα καταφέρω».

Όπως καταλήγει το video, ο Sakurai αναπολεί τα συναισθήματά του μετά τον θάνατο του κ. Iwata.

«Ο κ. Iwata ήταν πραγματικά το άτομο που με καταλάβαινε καλύτερα. Ήταν γεμάτος αρετή, αδυσώπητα εργατικός, αφοσιωμένος στην υπηρεσία και ένας άνθρωπος που άλλαξε τη βιομηχανία των παιχνιδιών».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*