Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με δυο νέες αγωγές συνεχίζει τη μάχη κατά της πειρατείας η Nintendo

*
Αφότου φρόντισε να μπει στη φυλακή ο Gary Bowser και στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό της τον emulator Yuzu, η Nintendo συνεχίζει τη μάχη ενάντια στην πειρατεία με νέες αγωγές.

Ο James "Archbox" Williams, ο κύριος moderator του r/SwitchPirates, ενός subreddit με κοντά 200.000 μέλη είναι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να πληρώσει πρόστιμο εκατομμυρίων δολαρίων, κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εναντίον του η Nintendo. O Williams φέρεται να λειτουργεί μια σειρά από «πειρατικά καταστήματα», μέσω των οποίων προσφέρει τεράστιες βιβλιοθήκες «πειρατικών παιχνιδιών» της ιαπωνικής εταιρείας. Η Nintendo υποστηρίζει επίσης ότι ο Williams χρησιμοποίησε τη θέση του στο SwitchPirates reddit προκειμένου να ενθαρρύνει την πειρατεία και να προσφέρει τεχνικές συμβουλές, παραβιάζοντας τους όρους του DMCA και τα πνευματικά της δικαιώματα.


«Ο κατηγορούμενος γνωρίζει καλά ότι η συμπεριφορά του είναι παράνομη και παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Nintendo», αναφέρει η εταιρεία. «Πράγματι, ο κατηγορούμενος έχει καυχηθεί δημόσια ότι είναι ένας «πειρατής» που «[δεν] θα δώσει στη Nintendo 50 $ για ένα παιχνίδι».

Μια δεύτερη, ξεχωριστή αγωγή στοχεύει το Modded Hardware - μια ομάδα που από το όνομά της καταλαβαίνει κανείς με τι ασχολείται. Διευθύνεται από τον Ryan "Hombrew Homie" Daly, και το γκρουπ βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο της Nintendo.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, η Nintendo ζήτησε από το Modded Hardware να σταματήσει να πουλά τροποποιημένο hardware, στο οποίο ο Daly συμφώνησε νωρίτερα φέτος, αλλά στη συνέχεια δεν το έκανε. Η Nintendo κατέθεσε τελικά μήνυση κατά του Daly πριν λίγες μέρες. Σε αυτή αναφέρεται πως το Modded Hardware πουλάει τροποποιημένα chips, μια κάρτα μνήμης που ξεκλειδώνει τη δυνατότητα να παίζετε πειρατικά παιχνίδια, πλήρως τροποποιημένες κονσόλες και άλλες υπηρεσίες. Μια ακόμα περίπτωση που η Nintendo θα μπορούσε ενδεχομένως να βάλει στα ταμεία της εκατομμύρια δολάρια από πρόστιμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*