Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με AI και μηχανική εκμάθηση θα επιταχύνει τις διαδικασίες ανάπτυξης video games η Sony

*
Σε ένα νέο εταιρικό της έγγραφο, η Sony αποκαλύπτει ότι το PlayStation θα χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική εκμάθηση για να επιταχύνει την ανάπτυξη παιχνιδιών.

Στη σελίδα 16 της έκθεσης, η Sony λέει ότι «ενισχύει τις τεχνολογίες που μπορούν να βοηθήσουν τους δημιουργούς να μεγιστοποιήσουν την αξίας της IP τους με αποτελεσματικούς, υψηλής ποιότητας τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του εντοπισμού και του capturing, καθώς και της επεξεργασίας 3D σε πραγματικό χρόνο, της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής εκμάθησης» και ότι αυτές οι τεχνολογίες θα βοηθήσουν στην προώθηση της IP τους «γρήγορα και με χαμηλό κόστος σε ένα ευρύτερο φάσμα κοινού».


Η αναφορά αποκαλύπτει ότι το PlayStation χρησιμοποίησε μηχανική εκμάθηση στην παραγωγή του Marvel’s Spider-Man 2, εφαρμόζοντας λογισμικό αναγνώρισης φωνής σε ορισμένες γλώσσες. Αυτή η διαδικασία επέτρεψε στην εταιρεία να συγχρονίζει αυτόματα τους υπότιτλους με τα λόγια κάθε χαρακτήρα για να «συντομεύσει σημαντικά τη διαδικασία υποτιτλισμού».

Η Sony αποκάλυψε επίσης ότι δημιουργεί το Volumetric Capture Studio της, το οποίο παράγει τρισδιάστατα δεδομένα από άτομα και τοποθεσίες για την απόδοση εικόνων υψηλής ποιότητας. Συνεχίζει: «Στο μέλλον, σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τρισδιάστατα στοιχεία υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων κίνησης από το Studio μας, που συγκεντρώθηκαν από κάθε εταιρεία μας διαλειτουργικά σε ολόκληρο τον Όμιλο, και να διερευνήσουμε πιθανές πωλήσεις σε τρίτους».

Προσθέτει, «Στην επεξεργασία 3D σε πραγματικό χρόνο, πραγματοποιούμε διερευνητικές δραστηριότητες με την Epic Games, που επικεντρώνεται στην Unreal Engine, που αναπτύχθηκε ως μηχανή φυσικής για τη γενιά παιχνιδιών CG. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήσαμε ξανά στοιχεία 3DCG από ένα μουσικό βίντεο που γυρίστηκε με χρήση εικονικής πραγματικότητας για να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο και κυκλοφορήσαμε μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη σε proof-of-concept, χρησιμοποιώντας την Unreal Engine». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*