Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με AI δημιουργήθηκαν τα μοντέλα των αθλητών του College Football 25 της EA

*
Η χρήση τεχνολογίας AI στην ανάπτυξη του College Football 25 της EA διαμόρφωσε το παιχνίδι, σύμφωνα με τον CEO της Electronic Arts, Andrew Wilson. Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης όχι μόνο «ενίσχυσε και επιτάχυνε» τη διαδικασία ανάπτυξης, αλλά ήταν επίσης καίριας σημασίας για την επίτευξη των υψηλής ποιότητας standards που έχουν εντυπωσιάσει τους fans. Αυτή η τεχνολογική πρόοδος επέτρεψε τη δημιουργία χιλιάδων μοντέλων παικτών με ένα επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού που διαφορετικά θα ήταν ανέφικτο. Ο τίτλος περιλαμβάνει περίπου 11.390 πραγματικούς αθλητές και ο ρόλος του AI στη δημιουργία των μοντέλων των χαρακτήρων ήταν καθοριστικός για την τήρηση των αυστηρών προθεσμιών για την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

«Η απόφαση να εστιάσουμε στις κονσόλες επόμενης γενιάς επηρεάστηκε επίσης από τις δυνατότητες του AI, διασφαλίζοντας ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να αξιοποιήσει το προηγμένο υλικό για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία στον τομέα του gameplay», σημείωσε ο Wilson. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*