Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με αφορμή το λανσάρισμα του Astro Bot, o John Garvin επανήλθε με παράπονα για το Days Gone

*
Το Days Gone κυκλοφόρησε για το PlayStation 4 το 2019 και αρχικά πολλοί μιλούσαν για ένα αρκετά καλό open-world, post-apocalyptic shooter με καινοτόμα στοιχεία, το οποίο παρά τα αρχικά του προβλήματα θα μπορούσε να έχει προοπτικές. Μεταφέρθηκε σε PC λίγα χρόνια αργότερα προσφέροντας σε επιπλέον κοινό μια διασκεδαστική εμπειρία, όμως η δημιουργός του, η Bend Studio ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την ιδέα ενός sequel. Η μη εξέλιξη σε σειρά ενόχλησε και συνεχίζει να ενοχλεί τον director του παιχνιδιού John Garvin, που για μια ακόμα φορά βρήκε τη ευκαιρία να παραπονεθεί.

Με αφορμή μια εικόνα που ανάρτησε η Bend Studio, η οποία παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή του Days Gone, Deacon St. John, να παρακολουθεί χαρακτήρες του Astro Bot να παίζουν σε μια παραλία, ο Garvin απάντησε:


«Κάπως θλιβερό που ο Deek (Deacon St. John) έχει υποβιβαστεί στην προώθηση άλλων παιχνιδιών… μπράβο Bend Studio! Έτσι προστατεύεις την κληρονομία σου!».

Συνέχισε γράφοντας:

«Χαχα, βλέπω τον χαρακτήρα μου να μειώνεται σε καρτούν που προωθεί κάποιο μικρό παιχνίδι και είμαι σκληρός; Κάτσε αδερφέ μου, μιλάνε οι μεγάλοι».
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*