Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζικές απολύσεις στην Gameloft Toronto

*
Συνεχίζονται οι απολύσεις στο χώρο των game developers και η Gameloft Toronto είναι το επόμενο «θύμα» αυτής της κατάστασης της αγοράς. Όπως φαίνεται από ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, 49 άτομα έχασαν τη δουλειά τους, κάτι που είναι η πλειοψηφία του εργατικού δυναμικού του studio. Η Gameloft επιβεβαίωσε τις απολύσεις στο GamesIndustry, σημειώνοντας πως ήταν απαραίτητες «για να μειωθεί το κόστος εργατικού δυναμικού στην τρέχουσα κατάσταση της αγοράς που είναι εύθραυστη».

Η εταιρεία σημείωσε ακόμη πως «πρέπει να επιβλέπουμε συνεχώς τις δυνατότητες παραγωγής μας. Μετά από προσεκτική μελέτη των προκλήσεων της αγοράς, ήταν απαραίτητο να μειωθεί το εργατικό δυναμικό μας. Δυστυχώς, αυτό μας οδήγησε στο να μειώσουμε τον αριθμό των συνεργατών μας στο στούντιο του Toronto, μια απόφαση που δεν πάρθηκε εύκολα. Δουλεύουμε με κάθε έναν ξεχωριστά για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Μοναδικά τμήματα που δεν επλήγησαν πρέπει να είναι αυτά των HR, IT και διοίκησης, ενώ το Disney Magic Kingdoms θα μεταφερθεί στην Gameloft της Ουκρανίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*