Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαύρο χάλι οι πωλήσεις του Braid: Anniversary Edition, σύμφωνα με τον δημιουργό του (video)

Ο δημιουργός του Braid, Jonathan Blow δηλώνει πως οι πωλήσεις της Anniversary Edition του παιχνιδιού είναι κάκιστες. Το Braid: Anniversary Edition κυκλοφόρησε στις 14 Μαΐου 2024 και περιλαμβάνει ένα remaster του τίτλου που λανσαρίστηκε το 2008, μαζί με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα νέο interactive commentary track με περισσότερες από 15 ώρες σχολιασμού.

Τώρα, ένα νέο video από το κανάλι του YouTube, Blow Fan (που εντοπίστηκε από τον χρήστη του X @Knoebelbroet) δείχνει ένα μοντάζ από clips τα οποία προέρχονται από το κανάλι του Blow στο Twitch και εκεί ο δημιουργός φαίνεται όλο και πιο αρνητικός για τις πωλήσεις του παιχνιδιού όσο περνάνε οι εβδομάδες από το λανσάρισμά του.


Λεπτομέρειες θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, πάντως, το Braid: Anniversary Edition έλαβε πολύ θετικές κριτικές, με τον μέσο όρο του στο Metacritic να είναι 86 και 92 για τις εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X|S αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*