Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LEGO Horizon Adventures: Ο Lance Reddick δεν θα «επανέλθει» ως Sylens

*
H Guerrilla Games ανακοίνωσε ότι ο Lance Reddick που έφυγε από τη ζωή το 2023 σε ηλικία 60 ετών, δεν θα «επανέλθει» ως Sylens στον LEGO Horizon Adventures.

Εκπρόσωπος του studio δήλωσε στο IGN:


«Ο Lance Reddick πέθανε τραγικά το 2023 και λείπει από τη Guerrilla και την κοινότητά μας», είπε ο senior world artist Lucas Bolt. «Υποδύθηκε εκπληκτικά τον σημαντικό χαρακτήρα του Sylens στο Horizon Zero Dawn και στο Forbidden Wewst. Ο χαρακτήρας του Sylens εμφανίζεται στο Lego Horizon Adventures και θα αποκαλύψουμε τον νέο ηθοποιό αργότερα».

«Το να ακούς τις φωνές άλλων ηθοποιών, όπως η Ashly Burch ως Aloy, ο JB Blanc ως Rost, ο John Macmillan ως Varl και ο John Hopkins ως Erend, επανέφερε πραγματικά τον τόνο της συντροφικότητας που υπήρχε στο αρχικό παιχνίδι».

Το LEGO Horizon Adeventures θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2024 για PS5, Nintendo Switch και PC.

Μη χάσετε το έκτακτο Gametech Playground για το LEGO Horizon Adventures. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*