Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker: To Nintendo Switch 2 υποδέχεται remakes των Persona 2 και 4, νέο Virtua Fighter και άλλα

*
Οι φήμες για το Xbox και την επόμενη ημέρα είναι ήδη αρκετές και ήρθε η ώρα να ρίξουμε στο τσουκάλι και λίγες για το Nintendo Switch 2 και παιχνίδια της SEGA που θα το συνοδεύσουν. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες, τον επόμενο μήνα θα έχουμε ανακοινώσεις για το Nintendo Switch 2 και σύμφωνα με τον γνωστό leaker Midori, η νέα κονσόλα θα υποδεχτεί και νέα projects από τις SEGA/Atlus.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Midori είχε αναφέρει κάτι για τη σειρά Persona, απλά τώρα έχουμε και στοιχεία για τα Jet Set Radio Reboot, το νέο Crazy Taxi, ένα νέο Virtua Fighter game και άλλα. Η SEGA έχει ανακοινώσει από τα Game Awards 2023 την επιστροφή γνωστών σειρών της (όπως Jet Set Radio, Streets of Rage, Golden Axe, Shinobi και Crazy Taxi) και όπως σημειώνει ο leaker, έρχονται στο Nintendo Switch 2.


Ακόμη, σημείωσε πως το νέο Jet Set Radio δεν είναι remake, αλλά reboot και έρχεται το 2026. Σε ό,τι αφορά τη σειρά Crazy Taxi, η SEGA έχει στα σκαριά τόσο ένα remake, όσο και ένα reboot για τη σειρά, με στόχο την κυκλοφορία του το 2027.



Πηγαίνοντας στα του Golden Axe, ο leaker ανέφερε αρχικά ότι το reboot φαίνεται να καθυστερεί, αλλά λίγο μετά διέγραψε αυτήν την ανάρτηση. Τέλος, σημείωσε πως ετοιμάζεται reboot για τη σειρά Virtua Fighter, αλλά όχι από το RGG Studio, αλλά από ομάδα που έχει δουλέψει σε παλαιότερα games της σειράς και θα έχει single player και multiplayer τμήμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*