Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker της Nintendo εξαφανίζεται από προσώπου γης όταν αποκαλύπτεται η πηγή του

*
Leaker της Nintendo με έντονη παρουσία στα social media εξαφανίστηκε από προσώπου γης πριν από μερικές ώρες, όταν αποκαλύφθηκε η πηγή του. Ο λόγος για τον “Pyoro”, ο οποίος διέρρεε τακτικά πληροφορίες από τα Nintendo Direct πριν αυτές γίνουν επίσημα από την ιαπωνική εταιρέια. Η πηγή του ήταν μέχρι και σήμερα κρυφή και αυτή η επιτυχία στις διαρροές του είχε αποφέρει πάνω από 100 χιλιάδες ακόλουθους στο λογαριασμό του.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Pyoro ήταν ιδιαίτερα «ήσυχος» πριν από το πρόσφατο Nintendo Direct και μάλιστα φαινόταν πως δεν θα έχουμε και σημαντικές εξελίξεις στο stream, κάτι που διαψεύστηκε. Κάποιοι πιο προσεκτικοί, εντόπισαν πως σε αντίθεση με άλλα Nintendo Direct, οι πρόσφατες ανακοινώσεις δεν εμφανίστηκαν αμέσως μετά στο επίσημο site της Nintendo με τις αντίστοιχες προϊόντικές σελίδες.


Με κάποιες γρήγορες σκέψεις, συνδυάστηκαν οι πληροφορίες στο site με τις διαρροές και πως όσα παιχνίδια δεν εμφανίζονταν μετά στο site, δεν διέρρεαν ποτέ. Κάποιοι θεώρησαν με αυτά τα δεδομένα πως ο Pyoro είχε πρόσβαση από πριν στο backend του site της Nintendo. O Jason Schreier είχε μια συνομιλία με τον ίδιο τον leaker για τα της πηγής του και του αναφέρθηκε πως αυτή εργάζεται στην Nintendo Ιαπωνίας.

Ο Pyoro ισχυρίστηκε (σε «τιτίβισμα» που διεγράφη) πως δεν ήξερε ότι ο διάλογός του με τον Schreier θα έμπαινε στο άρθρο και έτσι έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό, ενώ ο δημοσιογράφος επανήλθε με ένα μήνυμα που του είχε στείλει και ανέφερε πως ετοίμαζε ένα σχετικό άρθρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*