Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λανσαρίστηκε για iOS και Android το Epic Games Store και περιλαμβάνει το Fortnite

*
Το Epic Games Store για φορητές συσκευές «άνοιξε τις πόρτες του». Τη στιγμή αυτή είναι διαθέσιμο για iOS στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για Android παγκοσμίως. Αρχικά, είναι διαθέσιμα τρία παιχνίδια, το Fortnite, το Fall Guys Mobile και το Rocket League Sidewipe. Το Fall Guys υποστηρίζει cross-platform play και progression με τις εκδόσεις για κονσόλες και υπολογιστές.



“Αν ως τώρα έχουμε ξοδέψει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, είναι ένα μικρό τίμημα για τη μελλοντική ελευθερία της εταιρείας μας και όλων των άλλων που επιθυμούν να μετέχουν στην αγορά”.

Τα τρία παιχνίδια που συνοδεύουν το λανσάρισμα του Epic Games Store θα τα βρείτε επίσης στο AltStore, ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό κατάστημα για φορητές συσκευές, στο οποίο έχουν επίσης πρόσβαση οι χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*