Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε στο Game Boy Advance το παιχνίδι με την μεγαλύτερη καθυστέρηση στην ιστορία των videogames

*
Υπάρχει ένα videogame που ανακοινώθηκε το 2002 και κυκλοφόρησε τώρα για το Game Boy Advance. Ο λόγος για το fantasy hack ‘n slasher Kien, το οποίο μάλιστα διατίθεται τώρα για μια κονσόλα που έχει σταματήσει να παράγεται από το 2009. Σύμφωνα με τον Guardian, πρόκειται για το videogame με την μεγαλύτερη καθυστέρηση που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα στην αγορά των videogames.

Το γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2002 από μια μικρή ομάδα Ιταλών προγραμματιστών που ίδρυσαν την AgeOfGames, η οποία ήταν μάλιστα η πρώτη ομάδα της χώρας που δούλευε στο Game Boy Advence. Ο τίτλος ολοκληρώθηκε μετά από 2 χρόνια, ωστόσο δεν κυκλοφόρησε ποτέ γιατί ο εκδότης θεώρησε ότι το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο. Η incube8 Games έδειξε ενδιαφέρον για να βγάλει το game και πλέον ο τίτλος είναι διαθέσιμος σε μορφή cartridge (μπορείτε να τον αγοράσετε από εδώ).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*