Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε νέο fan made Mario game στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε levels του θρυλικού Super Mario 64

*
Πίσω στο μακρινό 1983, η Nintendo ταλαιπώρησε αναρίθμητους παίκτες στα levels του Mario Bros. Πολλά χρόνια αργότερα, με την κυκλοφορία του Mario Maker (2015) του Wii U, οι fans είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους levels, όπως αυτοί τα είχαν φανταστεί. Πλέον, οι παίκτες μπορούν να κάνουν το ίδιο στο Mario Builder 64 και να αναπαραστήσουν τη δική τους εκδοχή σε γνωστά levels, όπως το βάναυσο “Trials of Death”.

O creator Rovertronic δημοσίευσε στο X το Mario Builder 64, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους levels επηρεασμένα από τη χρήση των μηχανισμών και τον κόσμο του Super Mario 64. H διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους παρεμφερείς τίτλους είναι πως το Super Mario 64 ήταν το πρώτο τρισδιάστατο παιχνίδι της σειράς, οπότε οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να σκεφτούν διαφορετικά.


O τίτλος κυκλοφορεί από τις 19 Μαΐου και παρακάτω μπορείτε να δείτε υλικό από το πασίγνωστο level “Fearsome Floating Fortress.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*