Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για PC το Star Wars: Galaxy of Heroes (trailer)

Μετά από ένα closed beta test, η Electronic Arts κυκλοφόρησε το Star Wars: Galaxy of Heroes για PC, το οποίο είναι διαθέσιμο σε έκδοση early access on the EA App.

“Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μας έκαναν παρέα κατά τη διάρκεια της closed beta και μοιράστηκαν το feedback, προκειμένου να κάνουμε τον γαλαξία ένα καλύτερο μέρος για να εμπλεκόμαστε σε μάχες με μερικούς από τους αγαπημένους μας ήρωες του Star Wars”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Capital Games η οποία ανήκει στα studios της EA.


“Όσοι δείξατε ενδιαφέρον για να παίξετε μέσω του PC Client, ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Αναμένουμε όλο και περισσότεροι από εσάς να βιώσετε την εμπειρία του PC Client και ανυπομονούμε να ακούσουμε αυτά που σκέφτεστε”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*