Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Ξεχάστε τα remakes των Fallout και Fallout 2», λέει ο Todd Howard

*
Η Bethesda δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο remake του Fallout ή του Fallout 2, δηλώνει ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Todd Howard. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Howard ρωτήθηκε αν η επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς Fallout οδηγήσεις σε remakes των πρώτων video games. Απάντησε ότι για όσο είναι διαθέσιμες οι αρχικές εκδόσεις, η δυνατότητα αναπαραγωγής τους είναι κάτι παραπάνω από προτεραιότητα για τη Bethesda.

«Κοιτάξτε, μου αρέσει η ερώτηση και συμφωνώ με πολλά από αυτά που είπατε, αλλά η κύρια προτεραιότητα για εμάς είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι διαθέσιμα», εξήγησε ο Howard.


«Λοιπόν, σε PC, προφανώς [διασφαλίζοντας] ότι υπάρχουν εκεί για να πάει ο κόσμος να αγοράει και να παίξει και να βεβαιωθεί ότι λειτουργούν καλά».

«Όσον αφορά πέρα από αυτό, το έχουμε συζητήσει, αλλά οι προτεραιότητές μας όσον αφορά το «Ας πάμε να κάνουμε τη δουλειά του προγραμματιστή και να κάνουμε ορισμένα πράγματα να λειτουργήσουν», δεν ήταν σε αυτούς τους τομείς. Οπότε, και πάλι, η προτεραιότητα είναι "Να μπορούν οι άνθρωποι να το φορτώσουν και να το παίξουν».

Ο Howard συμπλήρωσε πρότεινε επίσης ότι η κυκλοφορία μιας αναβαθμισμένης έκδοσης των Fallout και Fallout 2 – που κυκλοφόρησαν το 1997 και το 1998 αντίστοιχα – θα κινδύνευε να αφαιρέσει μέρος της προσωπικότητάς τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*