Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξέσπασε «διαμάχη» με αφορμή το πρώτο trailer του Gears of War: E-Day

*
Το πρώτο trailer του Gears of War: E-Day που παρουσίασαν η Microsoft και η The Coalition στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase αποτέλεσε την αφορμή για μια μικρή διαμάχη. Αρχικά, μέσω του X, ο παρουσιαστής του Summer Game Fest, Geoff Keighley είχε ενημερώσει ότι το video ήταν CG και είχε δημιουργηθεί από τη Blur Studio. Όμως, ο developer της Blizzard, Jamir Blanco, λέει ότι το teaser ήταν “FULL REALTIME” και υποστήριξε πως τα παραπάνω μειώνουν όλα τα τεχνικά επιτεύγματα που πιθανώς να μην πρόσεξε κάποιος από το πόσο καλό ήταν. Πάντως, η The Coalition σημείωσε ότι το πρώτο trailer του Gears of War: E-Day ήταν in-engine. Μάλιστα, το ίδιο το video ξεκινάει με την ένδειξη "in-engine footage" στο κάτω μέρος της οθόνης και η developer αναφέρθηκε στο θέμα σε σχετικό άρθρο του Xbox Wire.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*