Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τους 16.000 ταυτόχρονους παίκτες το Deadlock της Valve, πριν ακόμα ανακοινωθεί

*
Το Deadlock ένα παιχνίδι που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ξεπέρασε τους 16.000 ταυτόχρονους παίκτες το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε. Την ώρα που γράφεται αυτή η είδηση, το top των παικτών ήταν 16.947 παίκτες στο Steam.

Αν έχετε την απορία τι ακριβώς είναι το Deadlock, πρόκειται για ένα hero shooter της Valve. Η εταιρεία ναι μεν δεν έχει προς το παρόν προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήριά του, όμως είναι playable ως ένα βαθμό.


Πριν λίγες εβδομάδες διέρρευσαν πληροφορίες για το Deadlock και μέσω εικόνων που είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου αποκαλύφθηκε ότι ο τίτλος είναι ένα third-person hero shooter σε στυλ Overwatch, που προς το παρόν βρίσκεται σε φάση closed beta. Επίσης, αναφέρεται πως έχει στοιχεία MOBA και tower defense, με ορισμένους να λένε πως είναι μια μίξη Valorant, Overwatch, DOTA 2 και Team Fortress 2.

Πιθανολογούμε ότι σύντομα η Valve θα προβεί στις επίσημες ανακοινώσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*