Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει η beta του World of Warcraft: The War Within

*
Το The War Within είναι το επόμενο expansion του World of Warcraft και όπως ανακοίνωσε η Blizzard, η beta του ξεκινάει στις 5 Ιουνίου. Όσοι αγοράσουν ή αναβαθμιστούν στην Epic Edition του expansion θα μπορέσουν να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στη beta και θα ξεκινήσουν να ασχολούνται με το The War Within τουλάχιστον τρεις ημέρες νωρίτερα. Όσοι παίκτες δήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη beta και έχουν επιλεχθεί, θα λάβουν, αν δεν έχουν ήδη λάβει, ένα email που θα τους καθοδηγεί να κατεβάσουν τον client του παιχνιδιού απευθείας από το desktop app του Battle.net.

“Νέα συστήματα, η ολοκληρωμένη εμπειρία του leveling, zones, dungeons, delves, Warbands και ένα νέο playable Earthen θα είναι διαθέσιμα στη beta. Η δοκιμή των raids θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία», δηλώνει η Blizzard. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*