Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Koira: Η DON’T NOD ανακοίνωσε ένα νέο musical adventure game, αλλά θα αργήσει να το κυκλοφορήσει (trailer)

Η DON’T NOD αποκάλυψε το Koira, ένα καινούργιο musical adventure game από τη νεοσύστατη Studio Tolima. Η εταιρεία μας δίνει μια πρώτη γεύση από τον τίτλο μέσα από το πρώτο επίσημο trailer του, αν και θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για να δοκιμάσουμε το τελικό προϊόν, καθώς προορίζεται για κυκλοφορία εντός του 2025. Μέχρι στιγμής, είναι προγραμματισμένο για διάθεση μόνο σε PC (Steam).

Πρωταγωνιστής στο Koira είναι ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα που σχηματίζει ισχυρούς δεσμούς με ένα σκυλάκι. Στόχος μας είναι να το βοηθήσουμε να προστατέψει το σκυλάκι, ενώ ταξιδεύει μέσα από ένα μυστικιστικό δάσος γεμάτο μουσική, αρχαίους γρίφους και παράξενες οντότητες, ώστε να βρει τον δρόμο του προς το σπίτι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*