Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείνουν έπειτα από 12 χρόνια λειτουργίας οι servers του πετυχημένου mobile game The Simpsons: Tapped Out

*
Οριστικό τέλος δίνει η ομάδα ανάπτυξης του The Simpsons: Tapped Out στους servers του παιχνιδιού στις 24 Ιανουαρίου 2025. Τα in-game purchases έχουν ήδη απενεργοποιηθεί ενώ το παιχνίδι θα αφαιρεθεί από το App Store στις 31 Οκτωβρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook αναφέρει: "Λάβαμε την δύσκολη απόφαση να αποσύρουμε το Tapped Out. Μαζί με τους συνεργάτες μας στο Simpsons και την Walt Disney Company, χαιρόμαστε που φέραμε το παιχνίδι σε εσάς, τους fans, και πως φτιάξατε το δικό σας Springfield. Ήταν ένα τεράστιο ταξίδι και είμαστε ευγνώμονες που μπορέσαμε να μεταφέρουμε 308 updates, 831 χαρακτήρες και 1.463 quests. Σας ευχαριστούμε για όλα".


Το παιχνίδι ήταν ένα από τα πιο κερδοφόρα του App Store και για αυτό το λόγο η 20th Century Fox, ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων της σειράς εκείνη τη περίοδο, προσπάθησε να αντιγράψει αυτή τη φόρμουλα και με άλλα properties όπως το Family Guy αλλά κανένα δεν βρήκε την επιτυχία του Tapped Out. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*