Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Killer7 Complete Edition και ένα sequel ονειρεύονται ο Suda51 και ο Shinji Mikami

*
Ο CEO της Grasshopper Manufacture, Goichi Suda (Suda51) και ο director του Resident Evil, Shinji Mikami δηλώνουν ότι θα ήθελαν να προσφέρουν στο κοινό μία Complete Edition του Killer7, αλλά και ένα sequel.

Το δίδυμο συναντήθηκε στο φετινό Grasshopper Direct, όπου συζήτησαν για το Shadows of the Damned: Hella Remastered αλλά και για μελλοντικά projects.


«Συνειδητοποίησα ότι θέλω να παραμείνω όσο πιο πρακτικός γίνεται όσον αφορά τη δημιουργία παιχνιδιών και θα ήθελα πολύ να δω τον Suda να δημιουργεί τη συνέχεια του Killer7», είπε ο Mikami.

“Σοβαρά;”, απάντησε ο Suda, πριν προσθέσει: «Κάποια μέρα μπορεί να δούμε απλώς ένα sequel του Killer7. Ή μια Complete Edition”.

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι αν θέλεις ή όχι να τα καταφέρεις», του είπε ο Mikami.

Ο Suda συνέχισε: «Προτιμώ να κάνω μια Complete Edition πρώτα. Και μετά Killer11.» Στη συνέχεια, ο Mikami ρώτησε αν η συνέχεια θα ονομαζόταν πράγματι Killer11 και ο Suda διευκρίνισε: «Δεν ξέρω. Killer7: Κάτι, μάλλον. Ίσως Killer7: Beyond".

Παρακάτω γίνεται αναφορά στην υπάρχουσα έκδοση του Killer7, όπου ο χαρακτήρας Coyote δεν μιλάει πολύ, αλλά αρχικά είχε προγραμματιστεί να έχει περισσότερους διαλόγους, οι οποίοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να «αποκατασταθούν» σε μια νέα έκδοση του παιχνιδιού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*