Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως πέρασαν 7 χρόνια από την ανακοίνωση του Metroid Prime 4 και ακόμη… το ψάχνουμε

*
Είναι πολλοί οι fans της Nintendo που περιμένουν νέα για το Metroid Prime 4, το οποίο και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από 7 ολόκληρα χρόνια! Η ιαπωνική εταιρεία είχε παρουσιάσει τον τίτλο στην E3 του 2017 μέσα από ένα απλό teaser που απλά παρουσίαζε τον τίτλο του game και τίποτα παραπάνω.



Μέσα σε αυτήν την επταετία, η Nintendo τηρεί σιγή ιχθύος για την εξέλιξη του project για το Nintendo Switch και πλέον όλα δείχνουν πως η εταιρεία προχωράει κυρίως με γνώμονα το Nintendo Switch 2 που θα δούμε να κυκλοφορεί κάποια στιγμή το 2025. Φαίνεται πως τα διάφορα προβλήματα που εμφανίστηκαν το έχουν «βάλει στον πάγο».

Το game ήταν προγραμματισμένο να ετοιμαστεί από την Bandai Namco Studios Japan, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και η Retro Studios το ανέλαβε από την αρχή, όπως σημείωσε και ο Shinya Takahasi. Το 2023, το Metroid Prime κυκλοφόρησε ξανά στο Nintendo Switch ως remaster και τον Φεβρουάριο εμφανίστηκε μια φήμη πως ίσως το δούμε μέχρι το τέλος του 2024. Αναμένουμε με αγωνία…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*