Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, κάποιος συνδύασε το FIFA 98 και το Silent Hill σε ένα ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα όνειρο! (video)

*
Ένας indie developer κατάφερε να φτιάξει ένα νέο ποδοσφαιράκι, αναμειγνύοντας στοιχεία από το FIFA 98 και το Silent Hill της Konami. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημιουργός @CeleryEmblem, έμπλεξε διάφορους μηχανισμούς από τις δύο παραγωγές. Οι παίκτες μπορούν πχ. να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλια των εχθρών τους για μπάλα, αλλά και να αξιοποιήσουν και μαχαίρια. Μάλιστα, υποστηρίζεται μέχρι και το κάλεσμα δαιμόνων!

Ο προγραμματιστής χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα ως το πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου survival horror και το πρώτο δείγμα είναι στη συνέχεια του άρθρου σε μορφή video. Η ιδέα είναι εξαιρετική, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βλέπαμε κάτι τέτοιο μόνο κατόπιν πρωτοβουλίας κάποιου ανεξάρτητου δημιουργού. Το αν θα κυκλοφορήσει ως Satan’s football Soccer ’98 μένει να το δούμε το επόμενο διάστημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ο προγραμματιστής πρέπει επειγόντως να κόψει τη πρωινή......

      Αφού σε χαλάει ρε αγόρι μου, άστο να πάει λοιπόν!!!!!

*