Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, κάποιος μεταφέρει το πρώτο Diablo στο Dreamcast! (video)

Το θρυλικό dungeon crawler Diablo μεταφέρεται και στο Dreamcast. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, δεν μιλάμε για κάποιο επίσημο port, αλλά για ένα port που έρχεται από τον προγραμματιστή @azi_hassan και ο οποίος χρησιμοποιεί το Devilution. Στην παρούσα φάση έχει καταφέρει να φέρει τον κώδικα σε μια καλή κατάσταση, ωστόσο δεν υποστηρίζεται ακόμη ήχος και οι διαδικτυακές λειτουργίες.

Ο ίδιος δήλωσε πως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι πάρα πολλές σε αυτή τη φάση, με πιο χαρακτηριστική αυτή των save files. Τα αρχεία είναι πλέον τόσο μεγάλα για την VMU, που το game κρασάρει εξαιτίας μόνο αυτής της κατάστασης.




Παρόλα αυτά, η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα τόσο παλιό game και μια παλιά κονσόλα. Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα της δουλειάς του developer στον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*