Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι άλλη σημαντική απώλεια στην Ubisoft Milan του Mario + Rabbids

*
Τα προβλήματα στην Ubisoft Milan συνεχίζονται και οι απώλειες στελεχών δεν έχουν τελειωμό. Ένα ακόμη σημαντικό στέλεχος έφυγε μετά την αποχώρηση του creative director και ο λόγος για την Cristina Nava, την παραγωγό των δύο Mario + Rabbids και συνεργάτη της Massive Entertainment για το Star Wars Outlaws.

Η Nova ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω social media, όπου και ανέφερε πως η επόμενη δουλειά της είναι ήδη κλεισμένη, αλλά σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω. «Η 30η Αυγούστου είναι η μέρα κυκλοφορίας του Star Wars Outlaws και η τελευταία μου μέρα στην Ubisoft. Αποφάσισα να φύγω από την Ubisoft Milan, όπου και πέρασα τα τελευταία 16 χρόνια με εξαιρετικά άτομα», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της, μεταξύ άλλων.


Η Nava αποχωρεί ένα μήνα μετά τον creative lead του studio, Davide Soliani.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*