Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτι καλό «παίζει» με το PS2 emulation σε PS4 και PS5

*
Η εμφάνιση ενός τίτλου στο PS Plus φαίνεται πως άναψε συζητήσεις για κάτι καλό που έρχεται στο PS2 emulation για τα PS4 και PS5. Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες του εξωτερικού, φαίνεται πως η Sony χρησιμοποιεί επιτέλους έναν νέο PS2 emulator για τα PS4 και PS5, έτσι ώστε να φέρει τίτλους από τις προηγούμενες γενιές στα νεότερα συστήματά της, μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus.

Η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει ήδη PS1 και PSP games μέσα από το PS Store και το PS Plus με ενισχυμένη εικόνα, φίλτρα video, δυνατότητα quick save και rewind και πριν από μερικές ώρες είδαμε το Star Wars: Clone Wars του PS2 να προστίθεται στην υπηρεσία. Ο τίτλος της Pandemic Studios του 2002 αναφέρεται πως έχει μετατραπεί για να «τρέχει» στα PS4 και PS5 και με νέα χαρακτηριστικά και θα τον υποδεχτούμε στις 11 Ιουνίου.


Έχει τρομερό ενδιαφέρον όλο αυτό, καθώς αν ισχύουν τα παραπάνω, ξεκλειδώνει πολλές επιλογές για games του παρελθόντος που μπορεί να δούμε στις δύο νεότερες κονσόλες PlayStation. Το Star Wars: Clone Wars είναι το πρώτο νέο PS2 emulated game που έρχεται σε PS4 και PS5 από το 2019. Λέτε; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*