Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για τα Rainbow Six Mobile και The Division Resurgence

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε πως καθυστερεί η κυκλοφορία των Rainbow Six Mobile και The Division Resurgence. Οι δύο free-to-play mobile τίτλοι χάνουν το φετινό οικονομικό έτος και πάνε για κυκλοφορία μετά τον Μάρτιο του 2025.

Τα δύο games ανήκουν στο χώρο των 5v5 competitive FPS και third person open world shooter RPGs αντίστοιχα και αναμένονταν μέχρι το τέλος του 2024. Ωστόσο πάνε για το επόμενο οικονομικό έτος που ξεκινάει μετά τις 31 Μαρτίου 2024.




Η Ubisoft σημειώνει πως ο λόγος ήταν οι βελτιώσεις που απαιτούνταν για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στους gamers και χαρακτηρίζονται ως ΑΑΑ παραγωγές για κινητά τηλέφωνα. Ανακοινώθηκαν το 2022 και έχουν «τρέξει» και κάποιες closed beta έκτοτε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*