Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί ο πνευματικός διάδοχος του Life is Strange για να μην πέσει πάνω στο επίσημο sequel του

Οι δημιουργοί του Life is Strange ανακοίνωσαν την αλλαγή της κυκλοφορίας για το Lost Records: Bloom & Rage. Ο τίτλος που θεωρείται πνευματικός διάδοχος της σειράς και αναμενόταν το 2024 και η Don’t Nod ανακοίνωσε την μετάθεση της κυκλοφορίας του για τις αρχές του 2025.

Η καθυστέρηση αυτή έρχεται λόγω της ανακοίνωσης του νέου Life is Strange videogame Life is Strange: Double Exposure από άλλο studio. Το νέο αυτό game της σειράς θα έρθει από τις Square Enix και Deck Nine Games με την πρωταγωνίστρια του αρχικού game, Max Caulfield.


Το game αναμένεται τον Οκτώβριο για PC, PS5 και Xbox Series X/S, ενώ μια έκδοση για το Nintendo Switch θα ακολουθήσει αργότερα. O CEO της Don’t Nod, Oskar Guilbert, ανακοίνωσε πως χρειάζεται να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και στα δύο games για να μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*