Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Terminator: Survivors και πάει για το 2025

*
Η Nacon ανακοίνωσε ότι το Terminator: Survivors videogame θα καθυστερήσει και η κυκλοφορία του πάει τελικά για το 2025. Ο τίτλος αναμενόταν να μπει στη φάση early access στο PC στις 24 Οκτωβρίου και πλέον θα πάει για κάποια στιγμή την επόμενη σεζόν.

O CEO και Creative Director της Nacon Studio Milan, Marco Ponte, δήλωσε πως η απόφαση για την αλλαγή αυτή ήταν δύσκολο, αλλά η ομάδα του θεωρεί πως ήταν απαραίτητη για να βεβαιώσει πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που οραματίζονται οι άνθρωποι πίσω από το project και θα αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα post-apocalyptic σκηνικό.


Συμπλήρωσε, δε, πως ευχαριστεί όλους τους fans για την υποστήριξή τους και πως είναι όλοι χαρούμενοι που μπορούν να δουλέψουν σε ένα τόσο θρυλικό franchise. To game ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο Nacon Connect 2024 και λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά την Judgment Day.

Θα υποστηρίζει single player και co-op multiplayer σε διάφορα modes και θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*