Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί επ’ αόριστο το λανσάρισμα του Prison Architect 2

*
Το λανσάρισμα του Prison Architect 2 θα καθυστερήσει επ’ αόριστο, με τη σχετική ανακοίνωση να έρχεται μόλις ένα μήνα πριν το παιχνίδι βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων. Αυτή είναι η τρίτη καθυστέρηση για τον διάδοχο του prison management sim που κυκλοφόρησε το 2015 και αρχικά επρόκειτο να γίνει διαθέσιμο στις 26 Μαρτίου 2024. Στη συνέχεια, αυτό μεταφέρθηκε για τις 7 Μαΐου, έπειτα για τις 3 Σεπτεμβρίου και τώρα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πότε.

“Τα συνεχιζόμενα εσωτερικά reviews μας και οι ομάδες που δοκιμάζουν το παιχνίδι έχουν εντοπίσει σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο, κυρίως όσον αφορά κυρίως τις επιδόσεις και το περιεχόμενο, τα οποία πρέπει να διευθετήσουμε πριν τι λανσάρισμα, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι εσείς, οι παίκτες, θα έχετε μια καλή εμπειρία”, αναφέρει το μήνυμα της ομάδας ανάπτυξης.


“Πρέπει να ανεβάσουμε την ποιότητα λίγο περισσότερο για να ανταποκριθούμε στα πρότυπα που θα θέλαμε να επιτύχουμε με αυτό το sequel”.

“Είμαστε βέβαιοι ότι το sequel του Prison Architect θα είναι εξαιρετικό και ανυπομονούμε να σας δείξουμε όλες τις νέες ιδέες που έχουν υλοποιηθεί σε αυτό: η μετάβαση στο 3D, οι πολλαπλοί όροφοι και το νέο σύστημα συμπεριφοράς που όλα φέρνουν μια νέα διάσταση στο παιχνίδι και ανοίγουν νέες δυνατότητες στο κομμάτι του gameplay”.

"Ωστόσο, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι ανταποκρίνεται στην κληρονομιά του franchise και θα κυκλοφορήσει σε μια κατάσταση που ικανοποιεί εσάς, τους παίκτες μας και τις ομάδες toy Prison Architect 2 της Kokku και της Paradox Interactive".

Τέλος, η Paradox θα αποζημιώσει όλους όσους έχουν προβεί σε προ- παραγγελία, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και τα αντικείμενα που προσφέρονταν ως δώρο με τις προ- παραγγελίες θα περιληφθούν στο βασικό παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*