Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταστήματα για retro gaming ανακοίνωσε το GameStop!

*
Η γνωστή αλυσίδα GameStop ανακοίνωσε πως ξεκινάει τη λειτουργία των καταστημάτων “Retro GameStop” με έμφαση στα παιχνίδια και τις κονσόλες retro. Τα καταστήματα αυτά θα βρίσκονται στις ΗΠΑ και όπως σημειώνει η σχετική ανάρτηση της εταιρείας στα social media: «Το κλασικό gaming επιστρέφει. Νέα Retro GameStops ανοίγουν σύντομα κοντά σας», ενώ ακολουθείται και από ένα σύνδεσμο που περιλαμβάνει όλες τις διευθύνσεις τους.

Στις λίστες των τίτλων και των συστημάτων περιλαμβάνονται τα NES, SNES, Game Boy Advance, Game Boy, N64, Nintendo DS, Wii, Wii U, Nintendo GameCube, Xbox, Xbox 360, PS1, PS2, PS3, PS Vita, Sega Genesis, Sega Saturn και Dreamcast.


Η κίνηση αυτή έχει την εξήγησή της, μιας και το retro gaming είναι σταθερή αξία στην αγορά και φέρνει και αρκετά έσοδα, μιας και παλαιότεροι τίτλοι είναι ιδιαίτερα ακριβοί ακόμη και σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*