Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατά 400% φέρεται να αυξήθηκαν οι αποστολές του PlayStation στις Η.Π.Α. τον Σεπτέμβριο

*
Οι αποστολές του PlayStation στις Η.Π.Α. τον Σεπτέμβριο του 2022, φέρεται να αυξήθηκαν κατά 400% από έτος σε έτος. Η παραπάνω πληροφορία προέρχεται από τον αναλυτή της MST Financial, David Gibson που μελέτησε έγγραφα για να καθορίσει τον αριθμό των προϊόντων της Sony Interactive Entertainment που αφίχθηκαν στις Η.Π.Α. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για 7,5 εκ. κιλά προϊόντων. Όπως σημειώνει ο ίδιος, με βάση τα 1,5 εκ. κιλά που ήταν το αντίσχοιχο νούμερο για τον Σεπτέμβριο του 2021, η άνοδος είναι της τάξης του 400%.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυξήθηκαν σε τέτοιο ποσοστό οι πωλήσεις του PlayStation 5, καθώς η πήροφορία περιλαμβάνει όλες τις αποστολές της Sony Interactive Entertainment.


Επίσης, ο Gibson μελέτησε και το τι έκανε η Microsoft, με τις προμήθειες του Xbox να σημειώνουν αύξηση κατά 89% (4,5 εκ. κιλά από τα 2.5 εκ.).

Σημείωσε επίσης ότι τα νούμερα της Nintendo σημείωσαν πτώση κατά 59%, όμως η ιαπωνική εταιρεία χρησιμοποιεί και αερομεταφορές, ενώ ο Gibson ασχολήθηκε με το τι συμβαίνει μόνο δια θαλάσσης, οπότε η πραγματικότητα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*