Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποιοι κατάφεραν τελικά να μεταφέρουν το GTA III στο Dreamcast, ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι original developers! (video)

Μία ομάδα από fans του GTA III έχει αναλάβει να κάνει port το θρυλικό game από το PS2 στο SEGA Dreamcast και τα αποτελέσματα έχουν ενθουσιάσει μέχρι και τους original developers. Σε video που ανέβασε ο προγραμματιστής Falco Girgis στο Twitter/X του, αναφέρει πως «έχει γίνει σημαντική πρόοδος, δεν υπάρχουν πλέον θέματα clipping, ο τίτλος «τρέχει» σε σταθερά 30 καρέ το δευτερόλεπτο και τα περισσότερα εφέ είναι ενεργοποιημένα. Ο τίτλος είναι δε playable σε αυτό το αρχικό στάδιο και υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει».



Μπορείτε να δείτε και το υλικό στο παρακάτω YouTube video.



Ο πρώην developer της Rockstar Obbe Vermeij δήλωσε ως απάντηση στο video πως «χρειαζόταν εξαιρετική προσπάθεια να τρέξει το GTA 3 στο SEGA Dreamcast. Οι πρώτοι μήνες του development πίσω στο 1999/2000 είχαν ολοκληρωθεί στο Dreamcast, αλλά για εμπορικούς λόγους το παιχνίδι μεταφέρθηκε για ανάπτυξη στο PS2. Όταν το φτιάχναμε θεωρούσαμε πως ήταν τεχνικώς αδύνατον να το βγάλουμε στο Dreamcast και αυτοί εδώ οι τύποι τα πηγαίνουν εξαιρετικά».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*