Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καμπανάκι από τον Phil Spencer για πιθανή έξοδο της Microsoft από την αγορά των video games

*
Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, σχετικά με το ενδεχόμενο να σταματήσει η Microsoft να ασχολείται με video games. Οι πληροφορίες προέρχονται από έγγραφα που δημοσιεύτηκαν και αφορούν τη δικαστική διαμάχη της Microsoft με την FTC.

Ο δικήγόρος της FTC, James Weingarten έδειξε την παρακάτω διαφάνεια στον Spencer και τον ρώτησε να συμφωνούσε με τις προβλέψεις ότι ο αριθμός των συνδρομητών του Game Pass θα ξεπεράσει τα 100 εκ. την περίοδο 2028- 2030, κυρίως λόγω της ανάπτυξης της αγοράς των υπολογιστών και του cloud.




Ο Spencer είπε χωρίς δισταγμό ότι η Microsoft θα μπορούσε να εγκαταλείψει την αγορά των video games εάν οι πληροφορίες αυτής της διαφάνειας γινόταν πραγματικότητα. Η Microsoft χρειάζεται τα ανοιχτά πράσινα και μπλε τμήματα (PC και cloud) να γίνουν πολύ μεγαλύτερα, πολύ πιο γρήγορα, έως το οικονομικό έτος 2027, διαφορετικά θα μπορούσε να εγκαταλείψει εντελώς την αγορά.

Δεν πιστεύω ότι έτσι θα ήταν η εικόνα της αγοράς για το Xbox. Αυτή είναι μια παρουσίαση από τον οργανισμό των συσκευών μας προς την ηγετική ομάδα παιχνιδιών, επομένως αυτή είναι η άποψη από την ομάδα που έχει αναλάβει την κατασκευή του hardware μας για το πώς θα μοιάζει η μελλοντική θέση μας στην αγορά.

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι αν δεν σημειώσουμε μεγαλύτερη πρόοδο από αυτήν εκτός κονσόλας, θα φύγουμε από την αγορά των video games. Αν ήταν αυτό το αποτέλεσμα- πιστεύω δεν θα είχαμε θέση στην αγορα.

Ελπίζω ότι νωρίτερα από το 2030 η πλειονότητα των πελατών μας θα προέρχεται από το δικό μας hardware. Έτσι, όταν με ρωτήσατε εάν συμφωνώ με αυτό το γράφημα ότι το ανοιχτό πράσινο και το μπλε ανάλογα με τα χρώματα που βλέπετε, θα πρέπει αυτά να είναι πολύ μεγαλύτερα πολύ νωρίτερα. Θα έλεγα μέχρι το οικονομικό έτος '26, '27 ότι θα έπρεπε να είμαστε σε αυτή τη θέση, διαφορετικά θα πρέπει να πάρουμε μια διαφορετική απόφαση για την επιχείρηση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*