Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kamaeru: A Frog Refuge - Έρχεται στις 8 Ιουνίου σε Xbox Series, Switch και PC

*
Το χαλαρωτικό farming simulation game Kamaeru: A Frog Refuge θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 8 Ιουνίου 2024, όπως ανακοίνωσαν η Armor Games Studios και η Humble Reeds.

Kamaeru: A Frog Refuge είναι ένα χαλαρωτικό farming simulation game όπου θα αναλάβετε την εκτροφή βατράχων, θα ασχοληθείτε με τη γεωργίας και της διατήρησης της φύσης. Αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας ευγενικής ψυχής, βοηθώντας έναν παλιό φίλο να αποκαταστήσει τους υγροτόπους της παιδικής σας ηλικίας μετατρέποντάς τους σε ένα ασφαλές καταφύγιο για φιλικούς μικρούς βατράχους. Με τη βοήθεια του cast του παιχνιδιού με φιλόξενους NPCs, θα φωτογραφίζετε και θα αναπαράγετε τους βατράχους για να αυξήσετε τη φήμη σας, να διακοσμήσετε το καταφύγιο σας και να φυτέψετε τις εγγενείς καλλιέργειες για να βοηθήσετε την κατοικία σας για αμφίβια να ευδοκιμήσει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*